Posted on

Kändisar och sportbetting: Skådespelares och musikers favoritlag

Vilka är kändisarnas favoritlag? I denna artikel ska vi titta närmare på vilka sporter och lag som några av världens stora celebriteter följer, och ibland satsar pengar på. Har du samma favoritlag som till exempel Mark Wahlberg eller Jay Z?

Skådespelare och musiker
Skådespelare har ofta starka band till sina hemstäder och visar stolt sin kärlek till lokala sportlag och casinospel. I Hollywood är Los Angeles Lakers, ett NBA-lag, en favorit bland många skådespelare. Jack Nicholson, som är känd från filmer som “Gökboet” och “The Shining”, är ett av de mest hängivna fansen och har haft säsongskort i flera decennier. Han har också erkänt att han satsar på sina favoritlag, inklusive Lakers och LA Dodgers i MLB.

Mark Wahlberg en hängiven supporter av olika lag baserade i Boston. Wahlberg har uttalat sig om hur mycket han älskar Boston Celtics, Boston Red Sox och New England Patriots, och han har till och med satsat pengar på dessa lag i många år.

En annan skådespelare som är känd för sin kärlek till sport och sportbetting är Ashton Kutcher. Han har talat öppet om att han satsar på fotboll och har till och med agerat som “front” för en sportbettingorganisation. Kutcher hejar på sitt hemstads-lag, Iowa Hawkeyes, i collegefotboll och är inte rädd för att satsa på dem. Även Charlie Sheen är stundtals en hängiven bettare, som fan framför allt till Los Angeles Dodgers. Han har sagt att han satsar på dem i varje match. Han har till och med bjudit in sina fans att spela med honom genom att publicera sina satsningar på Twitter.

Även musiker är inne på betting. En av de mest kända musikerna som satsar på sport är Jay Z. Jay Z har till och med investerat direkt i ett lag, Brooklyn Nets. Han är också en stolt supporter av New York Yankees och New York Giants. En annan musiker som har visat sitt stöd för ett sportlag genom att investera i dem är Justin Timberlake. Timberlake är sedan 2012 delägare i Memphis Grizzlies.

En annan musiker som är känd för sin passion för sportbetting är Snoop Dogg. Han är ett stort fan av LA Lakers och LA Dodgers och har satsat på dessa lag vid flera tillfällen. Han har också varit en flitig spelare på hästkapplöpningar och har deltagit i evenemang som Kentucky Derby.